22 Eylül 2014 Pazartesi

Yeni Bir Anlayış Adı Kocaeli Nakliyat


By on 14:50

Hakkında yapılan konuşmalar ve yazılarla da anlaşılabileceği gibi Kocaeli nakliyat firması gündeme bir bomba gibi flaş flaş flaş başlıkları altında oturmuş durumda. Kocaeli nakliyat yakın bir zamanda piyasaya çıkmış bir firma olmakla birlikte firma sahibinin de çok değişik bir işe atılma yolu vardır. Bu yolda firma sahibi şansının yaver gitmesi mi yoksa güçlü önsezilerimi artık ne dersek bunlar sayesinde çok kısa bir sürede gündeme oturmuş duruma gelmiştir.
Kocaeli nakliyat firmasının sahibi bu işe başlamadan önce Kocaeli de bir ambarda çalışmaktaydı. Burada çalışmakta olan firma sahibi taşıdığı ağırlıklar nedeniyle artık bir çocuk oyuncağı gibi bakıyor ve bu işini sürdürüyordu. Bu arada firma sahibinin ambarda çalışmadan önce 2 3 yıllık bir taksicilik geçmişi bulunmaktaydı. Bu kişi kazandığı az ücretin kendine yetmediğini anlayınca artık yeni bir şeyler yapmaya karar vermiş. Bu kararının yanında bazı arkadaşları da ona destek olmuş ve bu yapacakları işe beraber girişeceklermiş.
Aralarında biriktirmiş oldukları paralar ve bir miktar banka kredisi ile kendilerine 3 tane kamyonet alırlar ve taşımacılık işine başlarlar. Ortakların hepsinin de Kocaelili olması nedeniyle ve kuruldukları yer dolayısıyla firma adına Kocaeli nakliyat adını vermişler. Bu nakliyat firması 3 yıl içinde kendini büyük ölçüde geliştirmiş ve artık tırlar ile Türkiye genelinde bu işi yapmaya başlamışlardı. Artık ellerine büyük paralar geçiyordu. Bu sırada kendilerine en çok birbirlerine olan arkadaşlıkları, güvenleri ve bir internet sitesi yardımcı olmuştu. Neden bir internet sitesi derseniz şunu demeliyim: İnternet sitesi sizin firmanızı ve sizi günümüzün en yaygın olarak kullanılan ağı olan internet ve sosyal ağlarda temsil edecekti. Bu sayede sizi sadece Kocaeli değil bütün dünya tanıyacaktı.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder